Microsoft DYNAMICS 365 platforma

Debesų technologijos atveria naujas galimybes net pačioms mažiausioms įmonėms, kurios savo verslo procesų valdymui dabar gali naudoti pasaulinio lygio sistemų funkcionalumą. „Naujoji „Dynamics 365“ platforma padės sujungti du atskirus – verslo procesų ir asmeninio produktyvumo – pasaulius, nes puikiai suderinama su visiems pažįstamu „Office 365“ paketu. Verslo analitikos įžvalgos padės „Dynamics 365“ naudotojams darbą organizuoti efektyviau, parduoti daugiau produktų ir užtikrinti aukščiausio lygio klientų aptarnavimą.

KAS YRA MICROSOFT DYNAMICS 365

„Microsoft“ pristatė naują platformą „Dynamics 365“, kuri į vieną visumą debesyje sujungia klientų ir verslo valdymo sistemas. Nuo šiol visos jos pateikiamos kertinėms verslo šakoms ir užduotims (pardavimai, klientų aptarnavimas, finansai, rinkodara ir pan.) skirtų programėlių pavidalu. Visa platforma papildyta ir plačiu verslo analitikos paketu, padėsiančiu efektyviau planuoti veiklą ir optimizuoti įmonės darbą.

„Dynamics 365“ išsiskiria tuo, kad kiekvienai bendrovės veiklos funkcijai turi specialią debesyje veikiančią programėlę – pardavimams, klientų aptarnavimui, kasdienėms operacijoms, finansams, rinkodarai ir pan. Kiekviena jų leidžia efektyviau atlikti konkrečias užduotis, pavyzdžiui, išskirti klientus, kurie turi daugiausia potencialo, ar greičiau pasiekti klientų aptarnavimui reikalingą informaciją. Taip pat bendrovės gali rinktis tik jų veiklai reikalingas programėlės, o nereikalingų – neprenumeruoti.

Naujosios platformos vartotojai gaus prieigą ir prie pirmosios atskiros verslo analitikos programėlės „Dynamics 365 for Customer Insights“. Pastaroji sujungia ir analizuoja duomenis iš skirtingų klientų, verslo valdymo sistemų, duomenų šaltinių internete, socialinių tinklų ar surenkamos informacijos daiktų internete. Programėlė visą šią informaciją apdoroja bei realiu laiku pateikia įžvalgas ir patarimus, kaip padidinti pardavimus ar pagerinti kitus bendrovės veiklos rodiklius.

„Dynamics 365“ versija pasižymi ir nauju duomenų modeliu, kuris leidžia platformą išplėsti ir papildyti specifinėmis programėlėmis, sukurtomis tiek „Microsoft“, tiek jos partnerių tinklo. Šiuo metu vartotojai gali rinktis iš daugiau nei 100 skirtingų papildomų programėlių.

Platformos vartotojai galės rinktis iš kelių kainodaros modelių: tradicinio, kai mokama prenumerata už programėlę ar vartotoją, bei naujojo, pagrįsto darbuotojų funkcijomis, t. y. tam tikrą funkciją atliekantys darbuotojai galės gauti prieigą prie kelių skirtingų programėlių ir platformos funkcijų, reikalingų atlikti jų darbui.

 


WEBINARO  „Dynamics 365. Daugiau galimybių verslo valdymui“ ĮRAŠAS. 

Norėdami peržiūrėti įrašą, spauskite šią nuorodą, suveskite savo duomenis registracijos formoje ir būsite nukreipti į webinaro įrašą. Prireikus pagalbos, rašykite marketingas@softera.lt


Oficiali Microsoft Dynamics 365 internetinė svetainė


Susisiekite,
patarsime kaip „Dynamics 365“ platforma gali būti naudinga Jūsų verslui
pardavimai@softera.lt | +370 37 752772