Eksperto zona: sprendimas NT sektoriaus įmonėms

Verslui skirtas architektūros, inžinerijos, statybų ir infrastruktūros žurnalas „Structum“ ruošė straipsnį  apie Verslo valdymo sistemų įtaką projektų efektyvumo gerinimui ir pakvietė mus kaip ilgametį verslo valdymo sistemų diegėją Eksperto zonoje pasidalinti mintimis apie tai kas svarbu NT sektoriaus įmonėms. Straipsnį „Verslo valdymo sistemos projektų įgyvendinimo efektyvumo gerinimui“ galite skaityti ČIA, o mūsų eksperto citatą, kodėl reikia specializuotų verslo valdymo sistemų pateikiame žemiau.


Stiprėjanti konkurencinė kova, augantis vartotojų sąmoningumas, kylantys reikalavimai kokybei, didelės veiklos išlaidos, žemas efektyvumas skatina įmones keistis. Pasaulyje, ne išimtis ir Lietuvoje, vis garsiau kalbama apie skaitmeninę transformaciją. Vis daugiau nekilnojamojo turto (NT) sektoriaus įmonių supranta, kad verslui valdyti nebeužtenka programos „Excel“ ir, norint spręsti augimą bei plėtrą stabdančius verslo iššūkius, reikia specializuotų verslo valdymo sistemų (VVS).

Jau 10 metų diegiame VVS ir gilinamės į NT sektoriaus įmonių specifiką bei poreikius. Esame išvystę specializuotą verslo valdymo sprendimą NT kompanijoms, kurioms svarbu:

  • valdomo turto (patalpų) žemėlapis, grafiškos užimtumo prognozės;
  • automatizuotas sąskaitų išrašymas, bendrų mokesčių paskirstymas, tiksli sutarčių galiojimo kontrolė;
  • klientų savitarnos portalas;
  • išsamūs duomenų analitikos įrankiai;
  • pardavimų galimybių ir ryšių su klientais valdymas.

VVS padeda integruoti ir optimizuoti įmonės procesus vienoje sistemoje, sukurdamos vieną informacijos šaltinį. Visi darbuotojai gali dirbti vadovaudamiesi tiksliais, realiu laiku atsinaujinančiais duomenimis ir priimti racionalius sprendimus. Modernios debesų technologijos atvėrė naujas galimybes. Dabar net ir pačios mažiausios įmonės, be didelių investicijų ir ilgai trunkančių projektų, mokėdamos fiksuotą mėnesinį mokestį gali naudoti pasaulinio lygio sistemas, kurios seniau buvo prieinamos tik didelėms kompanijoms.

„Soft4RealEstate“ – kompleksinis verslo valdymo sprendimas NEKILNOJAMOJO TURTO SEKTORIAUS ĮMONĖMS. Viskas, ko reikia procesams optimizuoti, – nuo sklandaus pardavimų proceso valdymo iki SF išrašymo.

Pasitarkime, tai nieko nekainuoja: pardavimai@softera.lt | +370 620 93555

Naujausią „Structum“ leidinį su mūsų citata (70-74 psl.) skaitykite  >> ČIA <<