Sunku išsirinkti partnerį CRM sistemos diegimui? Sutrumpinkite sąrašą iki 5 % geriausių pasaulyje!

Norime pasidžiaugti, kad vieni iš pirmųjų Baltijos šalyse įgijome „Microsoft Silver Cloud CRM“ kompetenciją!

Sidabrinė kompetencija suteikiama „Microsoft“ partneriams, demonstruojantiems aukščiausius ir labiausiai specializuotus sugebėjimus bei atsidavimą konkrečioje verslo sprendimų, šiuo atveju „Dynamics 365 (CRM)“ srityje. „Microsoft“ atlieka griežtą patikrą, po kurios kvalifikuoja tik geriausius sprendimus klientams siūlančias bendroves. Sidabrinę kompetenciją pelniusi įmonė patenka tarp 5 % geriausių „Microsoft“ partnerių visame pasaulyje. 

Kodėl svarbu rinktis partnerį su „Microsoft Silver Cloud CRM“ kompetencija?

1. Sertifikuoti profesionalai.

Įmonės specialistai turi nuolat laikyti egzaminus, susijusius su „Microsoft Dynamics 365 (CRM)“  pritaikymu, konfigūravimu ir diegimu.

Nauda Jums: Softeroje, dauguma specialistų yra išlaikę sudėtingus „Microsoft Dynamics 365 (CRM)“ egzaminus, todėl galite būti tikri, kad sistemos diegimo komanda turės žinių reikalingų Jūsų CRM projekto įgyvendinimui. Su savo srities profesionalais susidursite ir kreipiantis dėl konsultacijos – Softeros komanda ne tik puikiai išmano sistemą, bet ir geba konsultuoti verslo procesų gerinimo klausimais.

2. Sėkmingai įgyvendinti CRM projektai.

„Silver“ kompetencijos siekianti įmonė turi pateikti įrodymus apie per pastaruosius 12 mėnesių įgyvendintus „Microsoft Dynamics 365 (CRM)“ projektus.

Nauda Jums: Softera turi daugybę sėkmingai įgyvendintų CRM projektų, bei įmonės paslaugomis patenkintų klientų. Mumis galite drąsiai pasitikėti, nes statistiškai beveik 80 % Softeros klientų ateina per rekomendacijas.

3. Pajamos už naujos versijos diegimus.

„Silver“ partneris privalo per metus gauti nurodytą kiekį pajamų iš naujų „Microsoft Dynamics 365 (CRM)“ diegimo projektų.

Nauda Jums: šis punktas parodo, kad kaip įmonė esame aktyvūs – nuolat turime naujų projektų diegiant Dynamics 365 (CRM), o ne tik palaikant esamų klientų sistemas.


Sunku išsirinkti partnerį CRM sistemos diegimui įmonėje? Sutrumpinkite pasirinkimo sąrašą iki 5 % geriausių „Microsoft“ partnerių visame pasaulyje.

Susisiekite, pakalbėsime, kas geriausiai tinka Jūsų verslui. Garantuojame nemokamą konsultaciją: pardavimai@softera.lt | +370 620 93555